Trainingskampen en Clinics

De kwaliteit van een sportteam wordt bepaald door de kwaliteit van de spelers, maar ook zeker door de teamgeest. Voor elkaar door het stof willen gaan én blijven werken tot de laatste minuut. Trainingskampen zijn voor beide aspecten de ideale mogelijkheid om dit te trainen. Natuurlijk is niet voor elk team of speler een trainingskamp weggelegd. Om toch aan de vraag en behoefte van extra trainingen te voldoen, organiseren wij het hele jaar door clinics. Clinics gegeven door professionals uit de verschillende sporten.

RV Sportreizen is uw partner voor uw trainingskamp en/of clinic in binnen en buitenland. Bij ons staat het team en de speler centraal. Wij werken samen met topclubs in binnen en buitenland zoals Liverpool FC, Real Madrid, Chelsea FC , HC Rotterdam, HC Oranje Rood, LA Galaxy enz. Zij weten als geen ander de ideale omstandigheden te creëren zodat u alleen met sporten bezig hoeft te zijn.

Houdt onze website in de gaten voor nieuwe clinics en kampen. Naast de vaste kampen en clinics, kunnen wij ook een kamp of clinic op maat maken. De mogelijkheden zijn eindeloos qua locatie, budget en faciliteiten. Neem gerust contact met ons op zodat wij met u mee kunnen denken om samen uw ideale trainingskamp of clinic in te richten.