Hobbelen in Brazilië

De op één na laatste race van het jaar (11 november) wordt verreden op circuit van Interlagos bij Sao Paulo. Het in 1990 ingekorte circuit is volgens de coureurs het hobbeligste circuit en het kent bovendien grote hoogteverschillen. Daarnaast wordt het circuit tegen de richting van de klok in verreden. Dit bij elkaar maakt het een lastig circuit.

Sao Paolo
Sao Paolo is met iets meer dan 22 miljoen inwoners de grootste stad van Zuid Amerika. Met zoveel inwoners is het voor te stellen dat er vele culturen door elkaar heen leven. Dit maakt het ook dat Sao Paulo bekent staat om haar uitgebreide keuken. De restaurants van het district Jardins serveren elk denkbaar gerecht aan gasten uit de hele wereld. Maar daarnaast kent het natuurlijk ook tal van verschillende musea, parken, winkelcentra en andere recreatie mogelijkheden. Met bijna 200 bars, clubs en discotheken bruist het nachtleven van Sao Paolo op z’n Braziliaans!

Combi reis
Voetbal is de populairste sport van Brazilië en de stad ademt dan ook voetbal uit. Met clubs als Corinthians, Palmeiras en São Paulo FC kent de stad drie clubs van wereld niveau. Corinthias en São Paulo FC  wonnen respectievelijk drie en twee keer de wereldtitel voor clubs. Wanneer je voor de Formule 1 naar Sao Paulo gaat, is een bezoek van een wedstrijd van één van deze drie clubs zeker de moeite waard. Maar Brazilië heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen sport. Wanneer de verre reis naar Zuid Amerika gemaakt wordt, is het natuurlijk ook een unieke kans om meer van dit prachtige land te bekijken. Wat dacht je van een 8-daagse rondreis via Rio de Janeiro met de Copacabana?! Vraag ons naar de mogelijkheden.