Formule 1 Grand Prix van België

Op 26 augustus 2018 is weer de “thuiswedstrijd” voor Max Verstappen op Spa Francorchamps. In 2017 was het de Nederlandse infasie compleet met ruim 50.000 Nederlandse fans langs het circuit. Ook in 2018 zal de Maxmania weer volledig losbarsten. Na een maandje rust worden de motoren weer gestart op Spa Francorchamps. “Dichtbij huis” gaat Max Verstappen proberen om al zijn fans uit Nederland trots te maken op het, volgens veel coureurs en fans, mooiste circuit ter wereld!

RV Sportreizen biedt jou de unieke kans om deze race vanaf de Oranje Tribune bij te wonen. Naast de tickets, bieden wij ook busreizen aan vanuit Nederland. Een busreis inclusief ticket kun je al boeken vanaf € 219,-

Jouw reis

Ééndaagse reis € 219,- (Vertrek 25 augustus, +/- 24.00 uur)
Prijs is inclusief;
– Ticket op de Oranje Tribune
– Ontbijtpakket (heenreis)
– koffie/thee (heenreis)
– 2x consumptie (terugreis)
– Oranje T-shirt
– Exclusief € 12,50 administratiekosten per boeking

Ééndaagse reis
Je vertrekt zaterdag 25 augustus om 24.00 uur vanaf Twente naar de Belgische Ardennen. Tussen 7 en 8 uur zondagochtend kom je aan op het circuit. Wij mogen onze bus dichtbij het circuit parkeren. Hierdoor kunt je direct bij het opengaan van de tribunes  (8 uur ’s morgen) jouw plek opzoeken voor de race. Ook kun je natuurlijk nog even bij één van de vele standjes een pet of shirt van je favoriete coureur kopen. Om 15.10 uur gaan de auto’s van start voor de dertiende race van het seizoen. Na de race heb je ruim de tijd om de bus weer op te zoeken om weer huiswaarts te keren. Na een gezellige terugreis kom je rond middernacht weer voldaan aan op het vertrekpunt. Een fantastische racedag zit er op!

De bussen vertrekken alleen bij voldoende deelname vanaf Twente. Bij onvoldoende deelname zullen we in overleg de best mogelijke opstapplaats voor jou uitzoeken.

Aanvraag Formule 1 België 2018

  • 1 daagse reis incl. busreis vanaf Soccer Temple noorden naar het circuit. - Ontbijtpakket + koffie/thee heenries - 2x bier/fris/wijn p.p. terugrijs - Toegangskaart Orange Tribune - Oranje T-Shirt - Excl. administratiekosten per boeking (€ 12,50)