Groepsreizen

RV Sportreizen is gespecialiseerd in groepsreizen. Of het nu gaat om het jaarlijkse teamuitje, vrijgezellendag, vrienden weekend,  of gewoon gezellig een dag op pad met je vrienden en kennissen, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Een wedstrijd bezoeken bezoeken in de Bundesliga, bezoek de gekte van de Formule 1, een dag skiën in Winterberg of een compleet verzorgd weekend naar Berlijn of Londen, RV Sportreizen is hierin uw partner! Gezelligheid staat voorop bij dit soort dagen/weekendjes. Daarom zorgen wij er voor dat u reist per gezellige touringcar en dat uw verblijf meer biedt dan alleen een plek om te slapen. Een groepsreis is niet alleen gezellig, het is tevens ook veel voordeliger dan wanneer u met twee of vier personen reist.

“Sporttief” weekend
Londen

Tower-bridge

Düsseldorf;
Mallorca in het klein

SKiline

Berlijn;
sport & cultuur

checkpoint-charlie

Winterberg;
Dag of weekend

prijsblok-1

Sauerland
zonder sneeuw

prijsblok-zonder-sneeuw

Groepsreizen zijn voordeliger

Uw sportreis begint op het moment dat u in de bus stapt. RV Sportreizen werkt samen met busmaatschappijen met sfeervolle bussen. Gezellig een potje kaarten aan een tafeltje met uw eigen muziek op de achtergrond. Tevens verzorgen wij ook de catering aan boord, waarbij u zelf het assortiment bepaalt. Door samen te reizen, deelt u ook de vaste kosten van de reis. Zo bent u per persoon altijd voordeliger dan wanneer u met twee personen of een kleine groep reist.

Eéndaagse reizen

Misschien wel de sterkste, maar sowieso de sfeervolste competitie van Europa is bij onze oosterburen; de Bundesliga. Gezien veel topploegen zich in het Ruhrgebied bevinden, zijn Bundesliga wedstrijden ideaal voor ééndaagse busreizen. Clubs als Schalke 04, Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, Hannover ‚96, enz. Zijn over het algemeen binnen 2,5 uur aan te rijden. Maar ook een club als Fortuna Düsseldorf in de 2. Bundesliga is een ware belevenis. Maar er is meer dan voetbal alleen! Wat dacht u van de Formule 1 in Spa Francorchamps, een dagje skiën in Winterberg of een bezoek aan de Wereld beker schaatsen in Thialf.

Meerdaagse reizen

Een weekend weg met je teamgenoten, kameraden of zo maar een groep sportvrienden is gegarandeerd een weekend vol lol, gezelligheid en belevenissen. RV Sportreizen biedt tal van mogelijkheden om dit weekend weg te combineren met een fantastisch sportevenement. Denk hierbij aan Londen met voetbal, darts, tennis, rugby of baanwielrennen. Maar ook Berlijn, of dichterbij huis, Düsseldorf zijn fantastische steden voor een weekend weg in combinatie met een voetbal- of andere sportwedstrijd.