Instuif het Everloo

Gezellig actief voor jong & oud

Vanaf zaterdag 1 juni kunt u elke zaterdag op het Everloo terecht voor een gezellige en/of actieve dag. En vanaf 1 juli kunt u zelfs dagelijks bij ons terecht voor tal van leuke activiteiten, een fantastische scootertocht, mooie wandel- en fietstochten en heerlijk eten en drinken. Wij zijn dan dagelijks geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Wilt u liever ’s avonds komen? Dat is uiteraard ook mogelijk, maar reserveert u dan wel even van te voren.

De activiteiten

Onderstaande activiteiten zijn dagelijks te boeken bij het Everloo. Tussen 9.00 en 16.00 uur hoeft u vooraf niet te reserveren. De deur staat dan gezellig voor u open en bent u van harte welkom! Naast deze activiteiten kunt u vanaf Het Everloo een mooie wandeling maken door het natuurgebied “Het Rode Veld” Tevens is onze locatie het vertrekpunt van fietstochten met verschillende afstanden door ons mooie Twente.

Tarieven per actief (vanaf)

Scootertocht   € 20,-
Escape Game  € 15,-
Archery Tag     € 14,50
Bubbleball       € 11,50

 

 

Het Everloo

Het Everloo is een unieke feestlocatie, gelegen op een prachtig landgoed in een wonderschoon natuurgebied.

Twentse gastvrijheid, vrolijke medewerkers, sfeervolle zalen, een pure keuken, leuke activiteiten en een persoonlijke, informele benadering zijn de hoofdingrediënten om van uw idee en wensen een topfeest of bijzondere bijeenkomst te produceren.

Horeca

U bent bij ons ook van harte welkom voor een kop koffie met een lekker stuk appelgebak of een heerlijke Twentse Krentenwegge. Even op adem komen met broodje of uitgebreide lunch of wat dacht u van een gezellige High Tea.