Formule 1 Grand Prix van Bahrein

De eerste avond race van het seizoen wordt verreden in Bahrein. Het Bahrein International Circuit krijgt hierdoor een unieke sfeer. Het circuit is in 2003 speciaal voor de Formule 1 gebouwd. Hier werd dan ook in 2004 daadwerkelijk de eerste georganiseerd. Het circuit in de oliestaat ligt dichtbij de stad Sakhir.
Bij ons kun je enkel de tickets bestellen, maar verzorgen wij ook graag jouw complete reis. Wij adviseren de tribunes Turn 1 en University.

Beleef de 1e avond race live met RV Sportreizen!

Laat je meeslepen in de spannende strijd tussen de scheurende bolides tijdens de Grand Prix in Bahrein. Net als de Formule 1 in Singapore en Abu Dhabi wordt ook deze race tijdens de avonduren gereden. Dit zorgt voor een unieke sfeer op het moderne Bahrein International Circuit. Bij RV Sportreizen stellen wij graag een offerte samen op jouw wensen om de Grand Prix van Bahrein live mee te maken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Eerst bestellen, na ontvangst factuur pas betalen

Tickets bestel je eenvoudig en snel bij RV Sportreizen. Geef jouw voorkeur door. Wij reserveren de beste plekken voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen, is de factuur binnen 8 dagen betalen. Zo heb je nog alle tijd om het geld van je mede reizigers te verzamelen.

Main Stand Wkd.                             € 400,00
Batelco Stand Wkd.                         € 320,00
Batelco Stand Sat./Sun.                 € 267,00
Batelco Stand Fri.                            € 160,00
Turn 1 Stand Wkd.                          € 267,00
University Stand Wkd.                   € 160,00
Victory Stand Wkd.                         € 160,00

Bahrein International Circuit

De baan werd grotendeels in 2003 gebouwd voor de eerste Formule 1-race, die in 2004 ook daadwerkelijk op dit circuit gereden werd. Het circuit ontworpen door de bekende Duitse baanontwerper Hermann Tilke. Hij ontwierp ook de banen van Sepang, Shanghai, Singapore, Istanboel, Valencia en Abu Dhabi. Afgezien van de Formule 1 wordt de baan verder weinig gebruikt om op te racen en het vinden van voldoende grip is dan ook vaak een probleem op het circuit. Dit komt doordat het circuit in de woestijn ligt en dus waait er regelmatig zand op de baan. Het circuit telt 24 bochten. Enkele hiervan hebben een naam. Zo heet bocht 1 Grandstand en bocht 19 VIP Tower.