Abu Dhabi, De finale, 1 december 2019

De finale van de Formule 1 wordt verreden op één van de nieuwste én duurste circuits; Yas Marina, Abu Dhabi. In 2009 vond de eerste Formule 1 grand prix plaats op het Yas Marina circuit met Sebastian Vettel als winnaar.Het prachtige Formule 1 circuit, ontworpen door de Duitser Herman Tilke, was het eerste Formule 1 circuit waar een grand prix in het donker werd verreden. Het circuit kent veel diversiteit doordat de coureurs langs een jachthaven scheuren, deels over een stratencircuit en over de heuvels; gegarandeerd spektakel!

Jouw wensen vertalen wij in een op maat gemaakte reis

Het Yas Marina circuit ligt een half uur buiten het centrum van de stad Abu Dhabi. Tijdens een raceweekend vertrekken er elke kwartier shuttlebussen naar het circuit. Dubai is een goed alternatief dat 2 uur van het circuit vandaan is. Wilt u dit jaar aanwezig zijn in Abu Dhabi? RV Sportreizen denkt graag met u mee!

Eerst bestellen, na ontvangst factuur pas betalen

Tickets

Tickets bestel je eenvoudig bij RV Sportreizen. Geef jouw voorkeur door. Wij reserveren de beste plekken voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen, is de factuur binnen 8 dagen betalen. Zo heb je nog alle tijd om het geld van je mede reizigers te verzamelen.

North GrandstandWkd.                                 € 389,00

North GrandstandSat./Sun.                        € 369,00

South Grandstand UpperWkd.                  € 389,00

South Grandstand UpperSat./Sun.          € 369,00

South Grandstand LowerWkd.                  € 389,00

South Grandstand Lower Sat./Sun.         € 369,00

Marina GrandstandWkd.                             € 389,00

Marina GrandstandSat./Sun.                     € 369,00

 

Yas Marina Circuit

Het Yas Marina Circuit is het nieuwe, en enige circuit in Abu Dhabi. Het circuit is ontworpen door Hermann Tilke. Het circuit is gelegen op het Yas Island, dat ongeveer op een half uur rijden ligt van de stad Abu Dhabi. Het circuit heeft 20 bochten, en wordt al het Arabische Monaco genoemd.